KUND - STOREFACTORY AB

Mer än bara ett kunduppdrag


Ett vanligt säljmöte 2019 slutade med att vi blev "kollegor". Det var startskottet för vårt arbete tillsammans.
Vi har sedan januari 2020 arbetat väldigt "tight" tillsammans. Då vi fysiskt varit på plats en dag i veckan och hjälpt företaget med sin tillväxtresa. En blandning av marknadsstrategi, operativt arbete med sociala medier och annat spännande som dykt upp längs vägen. 
Vi har ökat kundens följare på Instagram i snabb takt, från 13.900 följare till över 40.000 inom loppet av två år, helt organsikt. 


Storefactory, ett företag och varumärke att räkna med. Det brukar sägas på kontoret "Vi är inte som alla andra" och det stämmer väldigt bra in på företaget.
Bolaget som grundat ljusskålens orginal, den populära Lidatorp. Du hittar självklart även flera andra superfina ljusstakar hos Storefactory. 

 

"Vi har haft en stor genomslagkraft och tillväxt på vår Instagram samtidigt som vi fått hjälp med uppbyggandet av influencer samarbeten. 
Vår hemsida rankar idag mycket bättre på Google på viktiga sökord. Vi har hela tiden kunnat bolla saker och ting då Drazen varit på plats vilket varit till stor hjälp. Även symbolen föddes i samspel, en symbol som gjort vårt varumärke starkare. Sen har vi fått en underbar kollega :)"

Madeleine Bobin Lindqvist, Storefactory
 

Lär känna företaget mera