KUND - SKÅNSKA MÖTEN AB

Utvärdera, förfina och förbättra!


Under det senaste året har jag haft förmånen att arbeta med Skånska Möten och hjälpa dem att förfina sin webbplats och förbättra deras närvaro på Google. Det har varit en spännande och givande resa som har lett till betydande framsteg för deras verksamhet. 
Skånska möten ser till att du får det bäst möjliga mötet. De hjälper dig att boka konferens i Skåne. 

Vår första uppgift var att utvärdera deras befintliga webbplats. Vi genomförde en noggrann analys av webbplatsens användarupplevelse, laddningstider och innehållskvalitet. Detta gav oss en klar bild av vad som behövde förbättras. Vi började med att optimera webbplatsens design och navigation för att göra den mer användarvänlig och attraktiv. Detta innebar att vi förtydligade deras huvudmeddelanden, förbättrade bilder och grafik samt skapade en mer enhetlig och attraktiv layout.

För att öka deras synlighet på Google arbetade vi intensivt med sökmotoroptimering (SEO). Vi började med att genomföra en omfattande sökordsanalys för att identifiera de mest relevanta och konkurrenskraftiga sökorden för deras bransch. Därefter optimerade vi webbplatsens innehåll och metadata för att ranka högre i sökresultaten. Deras webbplats rankar nu högre i sökmotorresultaten för sina mest eftertraktade sökord. 

Det har varit en rolig resa att se vår kunds online-närvaro förbättras och deras affär växa. Genom att kombinera effektiva webbplatsförbättringar och strategisk SEO har vi kunnat hjälpa dem att nå sina digitala mål och stärka deras position på marknaden. Jag ser fram emot att fortsätta samarbetet och fortsätta att leverera resultat för vår kund.

 

”Tack för pengarna! Vi har fått ROI efter 3 månader.
Vi valde att anlita Drazen på Omnes media för att hjälpa oss att synas bättre online, för att skapa fler affärer.

Hans arbete har spelat en avgörande roll i att förbättra vår webbplats synlighet, öka trafiken och generera affärsmöjligheter online. Han har stor kunskap om SEO och är väldigt uppdaterad. Att Drazen dessutom är väldigt engagerad och lätt att samarbeta med tycker vi är ett stort plus. Vi ser detta som ett långsiktigt samarbete."

Jimmy Moritz, Skånska Möten

 

Lär känna företaget mera